Een greep uit optredens en foto’s

Sfeervolle avond in Baron Theater in Opende

Opende- De laatste mensen nemen plaats op het rode pluche in Baron theater terwijl het zaallicht word gedimd. In de prachtige zaal van dit theater speelden de Friese tweeling Peter en Engbert Braam hun theaterconcert Toen en Verder.

Na jaren vooral bezig te zijn geweest met medewerking aan themadiensten e.d. willen de beide broers nu een breder publiek aanboren met een theaterprogramma van 2 uren, waarin zij o.a. met hun muziek terug blikken op ‘Toen’… Dit met nummers van hun eerste 2 CD’s, zoals bijv. nummers als Northern Light en prachtige vertolkingen van Simon en Garfunkel en Robert Paul. Robert Paul inspireerde de mannen niet alleen met het prachtige nummer Kleuren van de Regenboog maar ook tot het nadoen van een sketch met vele herkenbare stemmen. 

En Verder’ duidt dan vooral ook op het maken deze nieuwe muziek en dit laten zij tijdens het concert dan ook horen met fraaie nieuwe nummers, die allen op hun nieuwste CD staan.
Waren zij voorheen vaak samen op pad, nu staat naast Peter en Engbert ook de band met drummer/percussionist Sido Wagenaar, toetsenist Gert-Jan Jaarsma en bassist (tevens contrabas) Gerrit Steen. Het geheel zorgt voor een mooi plaatje op het podium, maar vooral ook voor mooie muziek.

Het publiek was duidelijk te spreken over deze prachtige combinatie! De mooie reacties en luid applaus, zorgde voor een mooie sfeer in de zaal. De sketches zorgden voor herkenning en herinnering en ook de muziek werd enthousiast ontvangen. Een sfeervolle avond die op verzoek van het publiek werd afgesloten met het Friese nummer de Bokser.

 Peter en Engbert Braam, Sido Wagenaar, Gert-Jan Jaarsma, Gerrit Steen

 

Geslaagd concert in de Trije Doarpen in Kollumerzwaag!

In de podiumzaal van het dorpshuis in Kollumerzwaag speelden Peter en Engbert & Band het theaterconcert ‘Toen en Verder’.
De zaal was niet helemaal uitverkocht, maar de sfeer in de zaal maakte dit meer dan goed! 

Leeuwarder Courant
Woensdag 27 januari 2016

http://www.lc.nl/plus/Twee-stel-identieke-stembanden-21122991.html

 

Geslaagd concert in sfeervolle Bidler

In de prachtige zaal in de voormalige kerk in Wergea speelden Peter en Engbert hun 4e Theaterconcert Toen en Verder.
Het publiek dat vanuit de hele provincie naar deze mooie locaties was gekomen genoot van een prachtige avond. Mede door de prachtige akoestiek van de zaal kwamen de nummers erg goed tot hun recht.

Enthousiast publiek in de Treemter in Balk

In een volle zaal in de Treemter in Balk speelden Peter en Engbert met band het theaterconcert Toen en Verder.
Het publiek reageerde enthousiast op de nummers van Toen maar waren ook zeer te spreken
over de nieuwe nummers van de CD Grenzeloos waarmee het Verder wordt verteld.

Sfeervolle avond in MFC de Wier te Ureterp

 Peter en Engbert Braam, Sido Wagenaar, Gert-Jan Jaarsma, Gerrit Steen Peter en Engbert Braam, Sido Wagenaar, Gert-Jan Jaarsma, Gerrit Stee

 Peter en Engbert stelen de show in ’t Haske in Joure

De laatste stoelen werden bijgeschoven terwijl het zaallicht werd gedimd…
In ’t Haske in Joure hadden de Friese eeneiige tweeling Peter en Engbert Braam in een volle zaal de première van hun nieuwe theaterconcert Toen en Verder.

Radio Froskepôle

Vanavond 1 okober zijn Peter en Engbert & Band te gast in het Programma Radio Froskepôle van Gurbe Douwstra. Tussen 18.00u en 19.00u zullen zijn onder andere een aantal nummers van de nieuwe CD spelen. Stem dus af op 92.2 FM

 

 

Clip ‘Dans’ online!

Tijdens de Première van ‘Toen en Verder’ op  3 oktober wordt ook de nieuwe CD ‘Grenzeloos’ gepresenteerd. Op de nieuwe CD staat het nummer ‘Dans’. Sinds vandaag staat de bijbehorende clip online! 

‘Dans’ laat zien dat je op welk moment van de dag en welke situatie dan ook mag ‘dansen’ door het leven. Soms omdat je moet, maar vooral omdat het mag.

 

 Peter Braam Engbert Braam Sido Wagenaar Sander Stienstra Gerrit Steen Benny Nagelhout Fimme Jan Mulder  

Peter en Engbert Braam Peter en Engbert Braam

***

 

Alles Kwijt

Op de nieuwe cd ‘Grenzeloos’ staat het nummer  “Alles Kwijt”
Het nummer gaat over de kracht van de natuur, hoe gewelddadig kan deze zijn.
De cd komt medio 2015 uit maar naar aanleiding van de aardbeving in Nepal is besloten het nummer
“Alles Kwijt” nu al uit te brengen.