Info

Theaterconcert ‘Toen en Verder’

Een geheel nieuw avondvullend programma!!

 Peter & Engbert slaan met dit theaterconcert een geheel nieuwe weg in. Na jaren voornamelijk meegewerkt te hebben aan kerkdiensten gaan de ‘Friese Simon en Garfunkel’ nu het theater in met een zelf geproduceerd avondvullend programma.

Er leefde al jaren een behoefte bij beide heren naar een verbreding van zowel het repertoire als het aanboren van breder publiek. Daarom zijn ze al geruime tijd bezig met het schrijven van nieuwe teksten en muziek voor de ontwikkeling van een theaterconcert en tevens een 3e CD. Behalve hun eigen teksten en muziek zijn er ook teksten geschreven door Coy Wierda en muziek door Sido Wagenaar en Willem Binnema. Laatstgenoemde is tevens de muziekproducent van de nieuwe CD ‘Grenzeloos’. 
 Samen met regisseuse Rieneke de Haan wordt er een afwisselend programma neergezet van vooral liedjes, maar ook sketches en beelden die een ieder zullen aanspreken. 
In “Toen en Verder” gaat het over Peter & Engbert van ‘Toen’ (hoe het allemaal begon…) naar ‘Nu’ en ‘Verder’…. Vooral wordt er gekeken naar het ‘nu’ en de ‘toekomst’. Met een open en indringende kijk op deze wereld en deze tijd, zetten de teksten van de liederen die Peter & Engbert zingen aan tot nadenken. Natuurlijk ontbreken ook “gouwe ouwe” nummers van de CD’s  ‘Kleur’ en ‘Natuurlijk’ alsmede een aantal covers van de alom bekende Simon & Garfunkel niet. Hiervan is zelfs een nummer in het Fries te beluisteren. 
 Voor dit theaterconcert krijgen Peter & Engbert versterking van drums/percussie (Sido Wagenaar), bas/contrabas (Gerrit Steen) en toetsen (Gert-Jan Jaarsma), hetgeen een waardevolle verrijking is van de muzikale kwaliteiten van beide broers.

Tegelijkertijd wordt ook de nieuwe CD ‘Grenzeloos’ gepresenteerd. Hierop zijn de nieuwe nummers te beluisteren, die ook in het theaterconcert naar voren komen.

Reserveer HIER uw kaarten!

 

Peter Braam Engbert Braam Sido Wagenaar Gert-Jan Jaarsma Gerrit Steen Benny Nagelhout Fimme Jan Mulder  

 

 

Thema dienst “NATUURLIJK”  in samenwerking met dominee Riemer Praamsma.

Het duo Peter & Engbert biedt in samenwerking met dominee Riemer Praamsma een geheel verzorgde dienst aan die is opgebouwd rond de nummers van hun laatste CD met de gelijknamige titel.

Een prachtig geheel, waarbij het thema ‘Natuurlijk’ op een drietal manieren benaderd wordt (‘Natuurlijk’, ‘Natuurlijk?’, ‘Natuurlijk!’). Incl. schriftlezingen, gedichten, samenzang en een tiental nummers van Peter en Engbert verweven in de dienst.

Ook voor medewerking bij een concert van uw eigen brassband, fanfare of gospelkoor zijn er diverse mogelijkheden.
Samenwerking is op meerdere manieren mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Klik hier voor een PDF versie van bovenstaande informatie

Peter en Engbert Braam concert Juliana/Harmonia